Master Chef Andrei -Din culise

Master Chef Andrei – Zahărul de cocos

a batch of cookies

Oricât de mult ne place să ne răsfățăm cu dulciuri, ne pasă și de sănătatea și bunăstarea noastră. De aceea experimentăm mereu cu diferite făinuri și îndulcitori pentru a crea produse de patiserie mai sănătoase, fără a sacrifica aroma. Una dintre descoperirile noastre preferate a fost folosirea zahărului de cocos în locul zahărului obișnuit. Zahărul de cocos are o glicemie scăzută și are o aromă bogată, asemănătoare caramelului, care funcționează bine în multe produse de patiserie. Dar, prima noastră încercare de a folosi zahărul de cocos nu a mers atât de bine. Am încercat să facem un pachet de fursecuri și au ieșit atât de uscate și sfărâmicioase încât abia le-am putut înghiți! Totuși, nu ne-am dat bătuți și, după mai multe experimente, am venit în sfârșit cu rețeta perfectă pentru fursecuri cu zahăr de cocos. Sunt fragede, dulci și au o notă de aromă de nucă de cocos care este perfectă. Am început chiar să le oferim la brutăria noastră și au devenit preferatele clienților. Asta arată că, uneori, un experiment eșuat poate duce la ceva grozav!

În timp ce urmăriți blogul meu, veți descoperi secretele mele în ceea ce privește tehnica și ingrediente pentru a obține cel mai gustos rezultat posibil. Dar nu se oprește aici! Pe lângă blog, vă invităm să vă conectați cu noi și pe rețelele sociale. Urmăriți-ne pe Facebook și Instagram pentru a fi la curent cu cele mai recente rețete și idei culinare. Dacă sunteți în căutarea unor idei noi pentru cină, atunci accesați canalul nostru de YouTube pentru a găsi rețete complete și detaliate, care vă vor ajuta să pregătiți mâncare delicioasă în confortul casei voastre.

Nu uitați să dați like, share și să vă abonați la paginile noastre sociale pentru a fi la curent cu cele mai bune rețete și sfaturi culinare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *